Cloudmigratie

Door middel van cloud migratie wordt de digitale infrastructuur van een bedrijf gecentraliseerd opgeslagen. Hierdoor zijn gegevens altijd veilig én van afstand te raadplegen. Dit bespaard kosten én bevorderd flexwerken van medewerkers.

Gegevens overal toegangkelijk
Goed beveilig in de Microsoft Cloud
Plan een vrijblijvende demo

👉 Wij presenteren alle ins- en outs in een 20 minuten gesprek!

5/5 reviews op Google

De voordelen van cloudmigratie

Het positioneren van bedrijfsgegevens in een cloudomgeving heeft diverse voordelen voor zowel de kleine ondernemer als het grotere mkb. Deze voordelen zijn onder te verdelen in flexibiliteit, schaalbaarheid én veiligheid.

Werken in de cloud bevorderd flexibiliteit

Bij een migratie naar de cloud worden alle gegevens van het bedrijf gecentraliseerd opgeslagen. Dit heeft als resultaat dat een ieder van jouw medewerkers van afstand deze bestanden kan raadplegen. Hierdoor zijn medewerkers meer flexibel in het selecteren van een locatie waar vanuit wordt gewerkt.

Omdat de cloud een centraal punt van dataverwerking betreft, kunnen meerdere medewerkers tegelijkertijd aan het zelfde document of rapport werken. Dit bespaart tijd, geld én geeft direct inzicht in ontwikkelingen.

Medewerkers kunnen eenvoudig flexwerken
Bestanden zijn voor iedereen toegangkelijk

Werken in de cloud als schaalbare oplossing

Als ondernemer wil je goed kunnen anticiperen op bedrijfsontwikkelingen. Jouw IT oplossingen moeten dan ook eenvoudig zijn aan te passen als er voor jouw situatie iets veranderd. Werken in de cloud is hiervoor dé perfecte oplossing.

Bij het werken in de cloud worden gegevens opgeslagen op één centrale server. De hoeveelheid data die jij als bedrijf nodig hebt bepaald het bedrag dat je per maand betaald. Als jouw behoefte groeit of afneemt kunnen wij dit schalen in jouw account waardoor je uitsluitend betaald voor wat je nodig hebt.

Betaal uitsluitend voor wat je nodig hebt
Geen investeringen in servers of andere apparatuur

Dagelijkse back-ups van al jouw bestanden

De bestanden die zijn geüpload in de cloud worden dagelijks gekopieerd en veilig gesteld. Hierdoor kunnen er nooit bestanden of gegevens verloren gaan. Dit geldt tevens voor schade, diefstal óf verlies van een laptop, computer, smartphone of andere gegevensdragers.

De cloudomgeving die ICTHROUGH adviseert te gebruiken betreft de Microsoft 365 omgeving. Deze servers staan zowel binnen als buitenland gepositioneerd. Microsoft servers zijn daarnaast volledig GDPR Compliant.

Indruk krijgen over jouw mogelijkheden?

Plan direct gratis en hartstikke vrijblijvende demo in! In 20 minuten nemen wij jou mee door alle ins en outs voor jouw digitale werkplek! 

5/5 reviews op Google

Samenwerken vanaf elke locatie
Jouw gegevens altijd bij de hand