Netwerkbeheerder

Als netwerkbeheerder waarborgen wij een goede én veilige verbindingskwaliteit binnen zowel de interne organisatie als naar buiten.

Optimaal functionerende internetverbinding
Goede beveiliging van het bedrijfsnetwerk
Plan een vrijblijvende demo

👉 Wij presenteren alle ins- en outs in een 20 minuten gesprek!

5/5 reviews op Google

Wat is netwerkbeheer?

Netwerkbeheer is een verzamelterm voor alle activiteiten die worden uitgevoerd om de apparatuur binnen een bedrijfsnetwerk optimaal te laten functioneren. 

Een netwerkbeheerder onderhoudt servers, werkstations, netwerkapparaten (zoals routers) en bekabeling. Daarnaast waarborgt de netwerkbeheerder de veiligheid van het bedrijfsnetwerk door een effectieve verdeling te maken in rechten van gebruikers én een slimme implementatie van firewalls en andere vormen van beveiliging. 

Onderhoud aan zowel netwerk als systemen
Goede beveiliging van het bedrijfsnetwerk

Netwerkbeheer uitbesteden

Bij het uitbesteden van netwerkbeheer is het belangrijk om een partner te selecteren dat schaalbaar met groeiende organisatie kan ondersteunen. Een netwerkbeheerder dat niet uitsluitend kijkt naar hoeveel computers er in een ruimte staan, maar een kritisch is op veiligheid, verbindingskwaliteit én functionaliteit van systemen. Een netwerkbeheerder die vooruit kijkt en de problemen van morgen vandaag oplost.

Het uitbesteden van netwerkbeheer aan ICTHROUGH is een keuze voor langtermijn en probleemloos werken binnen de organisatie. Door verschillende aspecten van het bedrijfsnetwerk op afstand te monitoren hebben wij een zeer efficiënte manier van werken. Een koste efficiënte aanpak waarbij wij vrijwel alle problemen binnen no-time hebben opgelost.

Bedrijfsnetwerk aanleggen

Om de continuïteit van jouw bedrijfsproces via het bedrijfsnetwerk te kunnen garanderen is het belangrijk dat er wordt gewerkt op een moderne netwerkverbinding binnen de organisatie. Voor een deel van de markt geldt dat het bedrijfsnetwerk gedateerd is, met een langzame en/of slechte beveiliging als resultaat.

ICTHROUGH ondersteund zowel klein- als groot MKB met het aanleggen óf vervangen van een bedrijfsnetwerk. Dit bedrijfsnetwerk wordt volledig conform jouw wensen en doelen samengesteld. Bij het aanleggen van een nieuw bedrijfsnetwerk garanderen wij een optimaal functionerende Wi-Fi en kabelverbinding in het gehele kantoorpand off werkruimte.

Aanleggen of vervangenvan bedrijfsnetwerk
Overal goede Wi-Fi

Indruk krijgen over jouw mogelijkheden?

Plan direct gratis en hartstikke vrijblijvende demo in! In 20 minuten nemen wij jou mee door alle ins en outs voor jouw digitale werkplek! 

5/5 reviews op Google

Samenwerken vanaf elke locatie
Jouw gegevens altijd bij de hand