Onze aanpak

Op het moment dat wij samen de reis naar een nieuwe IT-omgeving aangaan, dan staat de synergie tussen mens en technologie centraal. Onze missie is niet voor niets 'we empower people'

Transparante aanpak met heldere stappen
Volledig samengesteld voor jouw situatie

5/5 reviews op Google

Ontdek onze SPRINT methode

We waarborgen deze synergie door de pragmatische SPRINT-methodiek te hanteren tijdens onze samenwerking. Deze methodiek zorgt ervoor dat we vanuit alle uitgangspunten, op het juiste moment, de juiste stap zetten. Zo kunnen innovatie en organisatieverandering altijd hand in hand blijven gaan.

De SPRINT-methodiek bestaat altijd uit dezelfde vier processtappen. Hiermee creëren we duidelijkheid over het proces, voorspelbaarheid en vertrouwen. Daarnaast zorgen we ervoor dat iedereen vanaf de eerste dag 'dezelfde taal spreekt'.

Stap 1: Strategie en Planning

Een succesvolle transitie kan alleen maar plaatsvinden als er een helder beeld is van de gewenste toekomstige situatie. In  deze fase stellen we een gezamenlijk toekomstbeeld samen op basis van de doelen van jouw organisatie, de visie op de nieuwe IT-omgeving en de wensen van jouw medewerkers. We voeren strategische workshops uit, inventariseren de huidige IT-omgeving en bepalen de prioriteiten.

Stap 2: Readiness

In deze fase bepalen we samen hoe de transitie eruit zal zien en wat er nodig is om jouw organisatie klaar te maken voor de verandering. We voeren technische scans uit, brengen de veranderbereidheid van medewerkers in kaart en stellen een gedetailleerd transitieplan op.

Stap 3: Implementatie en nieuw werken

We streven naar een vlotte implementatie van de nieuwe IT-omgeving. We begeleiden jou en je medewerkers bij het in gebruik nemen en efficiënt omgaan met de nieuwe technologie. Dankzij de adoptie- en verandermanagementstrategie kunnen innovatie en acceptatie hand in hand gaan.

Stap 4: Transformatie en beheer

Nadat de transitie naar de nieuwe IT-omgeving is voltooid, zorgen we ervoor dat deze goed in jouw organisatie wordt geïntegreerd. We bieden voortdurende ondersteuning en hebben een team van specialisten klaarstaan om problemen op te lossen en waarde te blijven genereren. We vertalen nieuwe technologische mogelijkheden naar concrete oplossingen en zorgen ervoor dat jouw medewerkers deze oplossingen goed ontvangen en begrijpen.

Met dit logische en proactieve proces, zorgen we voor een succesvolle transitie naar een nieuwe IT-omgeving, waarbij de synergie tussen mens en technologie centraal staat

Indruk krijgen over jouw mogelijkheden?

Plan direct gratis en hartstikke vrijblijvende demo in! In 20 minuten nemen wij jou mee door alle ins en outs voor jouw digitale werkplek! 

5/5 reviews op Google

Samenwerken vanaf elke locatie
Jouw gegevens altijd bij de hand