Digitale werkplekken van de toekomst

Werk eenvoudig samen op elk moment, op elke plaats met jouw nieuwe digitale werkplek. Eenvoudig geïmplementeerd en snel online.

Samenwerken vanaf elke locatie
Jouw gegevens altijd bij de hand
Plan een vrijblijvende demo

👉 Wij presenteren alle ins- en outs in een 20 minuten gesprek!

5/5 reviews op Google

Met onze geïntegreerde werkplekbeheeroplossingen nemen we de verantwoordelijkheid voor het beheer van je (digitale) werkplekomgeving volledig uit handen.

Altijd up-to-date met jouw digitale werkplek

We zorgen ervoor dat je werkplekken altijd up-to-date zijn en dat deze voldoen aan de nieuwste standaarden. Of je nu werkt met Windows 10, Mac, Intune of Office 365, wij hebben de expertise en ervaring om ervoor te zorgen dat je werkplekomgeving soepel en efficiënt functioneert.

De omvang en behoeften van een organisatie kunnen snel veranderen. Bij ICThrough is het daarom mogelijk om onze dienstverlening eenvoudig op of af te schalen, op basis van de groei of krimp van jouw onderneming. Of je nu tijdelijk extra capaciteit nodig hebt of je organisatie uitbreidt naar nieuwe locaties, onze flexibele werkplekbeheeroplossingen passen zich eenvoudig aan, op basis van de behoeften van jouw onderneming.

Nieuwste technieken voor dataveiligheid en compliance

Wanneer je kiest voor ICThrough, kies je voor een partner die je helpt bij het ontwikkelen van een efficiënte, veilige en compliant werkplekomgeving. We bieden een vaste prijs per medewerker, per maand, zodat je volledige controle hebt over je IT-kosten. Onze oplossingen zijn gebaseerd op bewezen methodologieën en worden ondersteund door een team van ervarenIT-professionals.

Met ICThrough profiteer je van gestandaardiseerde processen en geautomatiseerd beheer. Dit resulteert in een consistente en efficiënte werkplekomgeving voor al je medewerkers, ongeacht hun locatie of device. We implementeren de nieuwste technologieën en zorgen ervoor dat je werkplekomgeving voldoet aan alle relevante wettelijke voorschriften op het gebied van dataveiligheid en compliance.